Sigla ISO 22000

HACCP/ISO 22000:2005
(SR EN ISO 22000:2005)

Sistem de management al sigurantei alimentului

HACCP/ISO 22000 reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Obtinerea certificarii HACCP / ISO 22000 dovedeste clientilor dvs. ca aveti implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor. HACCP este un sistem al sigurantei alimentare bazat pe prevenire. Evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri si desemneaza Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni ca
alimentele nesigure sa ajunga la consumator.

ATENTIE!!! Conform legislatiei romanesti (legea 150/2004, modificata prin legea 412/2004 si prin alte norme legale) este obligatoriu pentru operatorii cu activitate in domeniul alimentar si pentru cei cu activitate in domeniul hranei pentru animale, sa asigure implementarea sistemului de management al sigurantei alimentelor conform principiilor HACCP, in toate etapele producerii, prelucrarii si distributiei.

Cere oferta

    Avantajele certificatului HACCP/ISO 22000

    • reduce drastic posibilitatea aparitiei accidentelor care pot duce la contaminarea produselor
    • pe termen lung scad costurile legate de pierderile de materie prima si rechemare produse
    • reprezinta un angajament al organizatiei care va imbunatati imaginea acesteia
    • creste increderea consumatorilor in produs
    • calificarea ca si furnizor al marilor producatori / retele comerciale
    • mai buna comunicarea cu autoritatile (ANPC, ANSVSA, DSP)

    NATIONALCERT va propune un program complet de certificare HACCP/ISO 22000 la preturi excelente, fara costuri suplimentare.

    Pentru a primi oferta completa REDUSA pentru programul de certificare HACCP/ISO 22000 va rugam sa completati formularul de cerere de oferta de pret sau contactati-ne telefonic la 0754.491.956!

    Doriti sa vedeti oferta noastra?