Sigla ISO / IEC 27001

ISO/IEC 27001:2013
(SR ISO/CEI 27001:2013)

Sistem de management al securitatii informatiei

Standardul ISO 27001 are la baza urmatoarele principii care definesc securitatea informatiei: confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei. Abordarea acestui standard asigura o securitate pe termen lung bazandu-se pe implementarea de politici, proceduri si metode de securitate destinate protejarii informatiilor si resurselor organizatiilor.

Cu ajutorul acestei familii de standarde, organizatia va gestiona securitatea bunurilor, cum ar fi informatii financiare, proprietatea intelectuala, detalii angajatilor sau informatii incredintate de catre terte parti. Un sistem de managementul securitatii informatiei conform cu ISO /IEC 27001 va ajuta sa demonstrati partenerilor de afaceri si clientilor ca luati in serios si asigurati securitatea informatiilor.

Cere oferta

  Avantajele certificatului ISO 27001

  • cresterea productivitatii prin reducerea riscurilor operationale si o mai mare disponibilitate in exploatarea sistemelor informatice
  • cresterea eficientei costurilor prin asigurarea unui management adecvat de control al riscurilor informationale
  • diferentierea fata de alti competitori in cadrul licitatiilor organizate in cadrul sectorului public sau la incheierea unor contracte comerciale, care implica accesul la informatii sau chiar secrete de stat
  • crearea de obiective si cerinte clare pentru asigurarea securitatii informatiei
  • creste nivelul de incredere al clientilor

  NATIONALCERT va propune un program complet de certificare ISO 27001 la preturi excelente, fara costuri suplimentare.

  Pentru a primi oferta completa REDUSA pentru programul de certificare ISO 27001 va rugam sa completati formularul de cerere de oferta de pret sau contactati-ne telefonic la 0754.491.956!

  Doriti sa vedeti oferta noastra?