Oferim servicii aproape de clientii nostri!

Ne concentram eforturile pe gasirea celor mai eficiente programe complete de certificare Sisteme de Management. Acoperim toata tara si lucram cu cei mai buni din domeniu. Avem parteneriate stabile, bazate pe incredere si profesionalism. Dvs. ne intrebati, iar noi cautam cea mai buna solutie personalizata pentru nevoile Dvs.

Accesati serviciile noastre personalizate si nu va vom dezamagi, GARANTAT!

Dintre clientii nostri

Ce spun clientii despre serviciile noastre?

Tin sa va multumesc pentru promptitudinea si seriozitatea de care ati dat dovada. Daca lucrurile vor merge bine in acest an, voi trece la varianta integrata calitate – mediu.

Teodor Grosu

Administrator, Onesti, Comert

Foarte multumiti am fost de promptitudinea , profesionalismul si seriozitatea cu care ati tratat colaborarea cu compania noastra. Cu siguranta de cate ori vom avea ocazia va vom recomanda si altora.

Cornelia Giuglea

Director, Cluj-Napoca, Catering

Nu pot sa zic ca avem o colaborare de mult timp pentru ca am avut o singura colaborare care s-a facut foarte repede cu multa diplomatie, punctualitate si profesionalitate. Ce putem zice, decat ca suntem foarte multumiti de colaborerea cu Dvs. si sigur o sa fiti recomandat din partea noastra.

Claudia Negru

Asociat, Jud. Salaj, Export si cultivare fructe si legume

Unde promovam pagina pe Facebook avem atasate si certificarile pe care le avem de la dvs., primind o gramada de aprecieri.

Daniel Cosac

Director, Jud. Prahova, Lucrari de izolatii

Pur si simplu: Multumit!

Gheorghe Soare

Administrator, Jud. Prahova, Servicii PSI

Cu siguranta veti primi din partea mea firme pentru certificari.

Vlad Horga

RMC, Jud. Bistrita Nasaud, Productie energie electrica

Multumim pentru atentia si interesul acordat clientilor dvs. Colaborarea cu echipa NATIONALCERT, a fost una dintre cele mai bune pe care am avut-o cu o societate de certificari. Evidentiem promptitudinea de care a dat dovada in rezolvarea solicitarilor noastre, modalitatea de lucru, si de asemenea, profesionalismul echipei. Recomandam cu drag serviciile oferite de NATIONALCERT, oricarui potential client interesat.

Adriana Voicu

General Manager, Bucuresti, Servicii de curatenie

Va precizam ca suntem foarte multumiti de de colaborarea cu dumneavoastra si de serviciile oferite. Societatea dumneavoastra a dat dovada de propmtitudine si profesionalism si cu siguranta vom recomanda serviciile dumneavoastra si altor societati interesate.

Alin Stamatopol

Administrator, Jud. Cluj, Servicii de curatenie

In cazul in care doriti sa verificati valabilitatea unui certificat in baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail contact@nationalcert.ro o solicitare care sa cuprinda datele Dvs. de contact, numele societatii pe care doriti sa o verificati si seria de inregistrare a certificatului/telor.

Doriti sa vedeti oferta noastra?